ظاهرا این قصه سر دراز دارد!

امروز صبح قرار بود آزمایش خون برم اما فهمیدم که جلسه رای اعتماد به سجادی شروع شده. پس مصمم شدم تا در مسیر به مشروح آن گوش کنم.انتقادات جدی بود و موافقان ضعیف صحبت کردند . اما آنچه جالب بود فریاد های نمایندگان هنگام سخنرانی نمایندگان بود و از آن سخیف تر عربده های برخی هنگام سخنان رئیس جمهور!

این چه رسمی در مجلس است که دوست داریم میان صحبت ها نظر خود را بلند اعلام کنیم؟

سوال ما این است : مجلس چه جای این کار است ؟ مگر مجلس میدان ... است که با فریاد باید صحبت کرد؟چرا دوست داریم نظر خود را به دیگران القا کنیم؟مگر دیگر نمایندگان فاقد شعور هستند؟ برخی فکر کرده اند که فقط خود می فهمند؟!!

اگر اشتباه است تصحیح کنید: مگر نه این است که نماینده حرف ها را باید بشنود و سپس تحلیل کند و رای دهد؟خب! اگر با این فریاد ها حتی یک نماینده اشتباه کند چه کسی پاسخگوست؟

نکته دیگر جلسه امروز : غیبت بیش از 50 نماینده بود ! واقعا معلوم نیست این 50 نفر برای چه نماینده شدند؟! مجلس که تازه چند روز است از تعطیلات بیرون آمده پس دلیل غیبت چیست؟آقایان نماینده می دانند که پول بیت المال از سر راه نیامده...

بد نیست تا بار دیگر آماری از حضور همین نمایندگان در طول بررسی برنامه پنجم توسعه مرور شود:(این متن پس از تصویب برنامه پنجم نگارش شد)

میزان تاخیر ها و غیبت ها در طول برّرسی برنامه پنجم

 

تاکیدات پی در پی رهبر معظم انقلاب و فرمایشات ایشان بر حفظ نظم و ضرورت حضور موثر نمایندگان در صحن علنی مجلس و فرمایشات معظم له در جلسات متعدد با نمایندگان مبنی بر اینکه "به نظر من چیزی که در مجلس مهم است،حضور نمایندگان محترم سر پست‌ها است.  حضور باید منضبط، سروقت و با رعایت دقیقه و  ثانیه باشد؛ هم در داخل صحن مجلس و هم در داخل کمیسیون‌ها " و اینکه "یکی از مسائل  مربوط به بایدها و نبایدهای این مجلس این است که ذره ذره وقت آن قیمت دارد. وقت  نباید هدر برود  . شغل نمایندگان اعز از مشاغل دیگر و قیمت  وقت مجلس، حتی از تحصیل علم بالاتر است، چه رسد به تحصیل مال یا تامین آتیه، در  داخل مجلس همه اهتمام باید به کار باشد که در صحن مجلس یا در داخل کمیسیون‌ها  می‌گذرد، این اساس قضیه است. حضور باید تامین باشد و حتما همه در مجلس حاضر باشند  مگر اینکه اضطراری باشد "... ما را آن داشت تا با صرف وقت بسیار آمار‌هایی از حضور  نمایندگان در صحن علنی مجلس طی یک ماه از بررسی اولیه لایحه مهم و سرنوشت ساز  برنامه پنجم توسعه را جمع آوری و ارائه دهیم  . ب


 

پایه این گزارش در طول برگزاری جلسات علنی این یک ماه مجلس در مجموع 24794 دقیقه معادل 413 ساعت تأخیر و 459 جلسه غیبت برای وکلای ملت به ثبت رسیده است.


استان تهران با 38 نماینده: 2802دقیقه تاخیر و 69 جلسه غیبت.


استان همدان بیشترین و استان مرکزی کمترین میزان تأخیرات و استان فارس بیشترین و استان قزوین کمترین میزان غیبت‌ها را در بین استان‌های کشور داشته‌اند.

 


اما !

 


نماینده شوط، ماکو و چالدران در مجلس شورای اسلامی گفت: میزان غیبت نمایندگان مجلس در جلسات برنامه پنجم توسعه غیر واقعی است!!!در مواردی نیز دیده شده که خبرنگاران در بیرون از سالن جلسات مجلس مصاحبه‌هایی با نمایندگان مجلس دارند و این امر سبب تاخیر نمایندگان در جلسات می‌شود!اما گاهی امکان دارد تاخیر یا غیبتی توسط نمایندگان مجلس وجود داشته باشد که تمام این‌ها ناشی از ترافیکی کاری نمایندگان است......!!!



حال !

 


سوال ما از نمایندگان ملت این است که:



1- آیا این میزان عدم حضور در مجلس توجیه پذیر است ؟


2- آیا کاری مهمتر از حضور در جلسات مجلس برای یک نماینده وجود دارد ؟



3- آیا ترافیک کاری برای نمایده یعنی عدم برنامه ریزی درست برای شرکت در مجلس؟اگر چنین باشد که نباید توقع برنامه ریزی درست برای کشور را داشته باشیم! 



4- آقایان نماینده ! ترافیک کاری شما زیاد است یا رئیس جمهور؟ شما رئیس جمهور را برای شرکت نکردن در 3 یا 4 جلسه شورای انقلاب فرهنگی زیر سوال بردید ، با 24794 دقیقه معادل 413 ساعت تأخیر و 459 جلسه غیبت  چه می کنید ؟؟؟



5- شما برای ارائه گزارش به خبرنگاران منت هم می گذارید که از وقت حضور در مجلس صرف می کنید ؟ 



اما سخنی با شما  :



1- در کدام بخش خبری صدا و سیما این گزارش پخش شد و مورد بررسی قرار گرفت؟


2- در کدام روزنامه این آمار منتشر شد ؟


3- کدام مهمتر است : عدم حضور رئیس جمهور با آن حوزه کاری در 4 جلسه شورای انقلاب فرهنگی یا عدم حضور نمایندگان در بررسی برنامه پنجم ؟


4- در کل مجلس هشتم چند بار مجلس با تاخیر شروع شد یا از حد نصاب افتاد ؟


5- در تاریخ 28/10 صدا و سیما گزارش عدم حضور 70 روزه رئیس جمهور را پخش کرد . خب آیا این یک مغالطه نیست که بجای بیان  عدم حضور رئیس جمهور در 4 جلسه شورای انقلاب فرهنگی بیان کنیم 70 روز غیبت ؟


 

 8-مهم تر از همه کم کم دارد معلوم می شود چرا نمایندگان به طرح نظارت بر خودشان رای ندادند و ماجرای کثیف یکشنبه سیاه که به محکومیت هیئت رئیسه مجلس منجر شد ، رخ داد . صدا و سیما حتی این محکومیت را هم که توسط کمیسیون اصل 90 منتشر شد را گزارش ندادند !!!که خب البته توقعی نمی رود....!

باید بیدار باشیم چرا که حکومت اسلامی تنها در یک صورت شکست خواهد خورد آن هم خوابیدن و آسوده انگاشتن است ...(نقل به مضمون از امام خامنه ای)


6- صدا و سیما آلزایمر مزمن دارد چرا که فراموش کرده 30 روز از این 70 روز در آغاز بزرگترین طرح ملی قرار داشت و قبل از آن هم مسئولین درگیر برنامه ریزی بودند .حال این عدم حضور قانع کننده است یا توجیه نمایندگان برای با 24794 دقیقه معادل 413 ساعت تأخیر و 459 جلسه غیبت  !!!


 

 

لیست کامل :  http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8910191349


  

لطفا هیئت رئیسه پاسخ دهد...!   

 

در ماده 87 آئین   ‎نامه آمده است: هیچ ‎یک از نمایندگان قبل از تحصیل مرخصی نمی‌توانند غیبت کنند، مگر با عذر موجه از قبیل بیماری و حوادث غیرمترقبه. 


ماده 88 آئین    ‎نامه داخلی مجلس نیز تاکید می‌کند: نماینده‌ای که بیش از یک  ‎صد ساعت متوالی یا 250 ساعت غیرمتوالی از اوقات رسمی جلسات مجلس و کمیسیون‌ها را بدون عذر موجه در یک سال غیبت کند، مستعفی شناخته خواهد شد. 


1-  یک نماینده چگونه اثبات می کند که مریض است ؟ در مدرسه دانش آموز می تواند دلیل تراشی کند چه رسد به مجلس! 

2-  آیا در حین بررسی قوانین مهمی چون برنامه ها و بودجه ها می توان مرخصی داد ؟ 

3-  اگر در هفته 3 جلسه 3 ساعته برگزار شود = 9 ساعت در هقته و 36 ساعت در ماه و اگر مجلس حد اکثر 10 ماه فعال باشد = 360 ساعت در سال . یعنی هر نماینده اگر 110 ساعت در سال درمجلس باشد نماینده به حساب می آید . آیا این مقدار مناسب است ؟ مگر نه اینکه دو شغله بودن ممنوع است ، پس برای یک نماینده چه فعالیتی برای این 250 ساعت در نظر گرفته شده است ؟ تازه این غیبت های غیر موجه است !!! چندین ساعت هم غیبت موجه را به این 250 ساعت اضافه کنید .به نظر می رسد نمایندگان محترم باید دور کاری بروند !

 

نتیجه اینکه به نظر می رسد هیئت رئیسه مجلس باید تغیری در این آیین نامه داخلی خود بدهد تا بیت المال بیش از این هدر نرود.


 

 

و من الله توفیق!


 ------------------------------------------------------------------

پی نوشت:

به گزارش جهان نیوز

نمایندگان باید یکی از این ورقه ها را برای رای به سجادی به گلدان ها می انداختند. نادر قاضی پور نماینده ارومیه که در لحظه رای گیری در صحن مجلس فریاد دو-دو به معنای مخالفت سر می داد، از نمایندگان می خواست تا به سجادی رای مخالف بدهند. 


وی حتی به تعدادی ار نمایندگان مراجعه می کرد و وورقه سفید انها را می گرفت و پاره می کرد تا آنها به سجادی رای موافق ندهند.

این نماینده در گذشته نیز در هنگام رای گیری در خصوص برخی لوایح و طرح ها به جای چند نماینده رای داد که تصویر در حین رای دادن به جای نمایندگان دیگر در??:?? پخش شد.


هنگامی که خبرنگار جهان به وی گفت صدا و سیما تصویر شما را پخش کرد گفت: در واقع ??:?? کمک ? میلیاردی به اینجانب کرد و اگر من دو میلیارد در حوزه انتخابیه خرج می کردم نمی توانستم به اندازه ??:?? برای خودم تبلیغ کنم.